Rendezvényhelyszínek

Körasztalos legyen vagy soros? Ültetett vagy állófogadás? Jó lesz az akusztika? Nem lesz „hangárélmény” vagy szardíniásdoboz? Nem kell aggódnia, mi tudjuk a választ.

Legyen szó tíz főről vagy ezerről, egyszerűről vagy fényűzőről, mi megtaláljuk az ideális helyszínt. Budapesten és határain kívül is számos panzióval, hotellel, villával és egyéb exkluzív helyszínnel állunk kapcsoltban. Rendezvénye helyszíne, annak minősége nagyban befolyásolja vendégei véleményét az esemény összképének kialakításakor.

Igény szerint biztosítunk ételeket, felszolgálást, dekorációt, fellépőket, kérésre még a vendégeit is elfuvarozzuk. Biztosítjuk róla, nemcsak a külsőségek fogják partnerei, vendégei tetszését elnyerni, hanem képzett, segítőkész kollégáink és a kiszolgáló személyzet is.

     Helyszíneink rendezvények fogadások szervezésére:
 
Ádám villa  
Színvonalas konferencia, elképzelhetetlen egy színvonalas helyszín nélkül.  Az Ádám Villa különleges és egyedi környezetet biztosít minden üzleti eseménynek.  Professzionális cateringet biztosítunk sajtótájékoztatók, üzleti ebédekhez –vacsorákhoz.

Budapest Műszaki Egyetem
A Duna parton található Egyetem több száz vendég befogadására alkalmas helyszín egy konferencia alkalmával. Ültetett vagy állófogadás keretén belül, egy üzleti ebéd rendezését is kényelmesen kialakíthatjuk.

Flashback Fotóstúdió

A volt harisnyagyár területén kialakított rendezvényterem minden igényt kielégít, amire egy jeles esemény alkalmával szükségünk lehet.


Hadtörténeti Múzeum

Díszudvara közkedvelt esküvői helyszín. A nyári időszakban Díszudvarán koncerteket tartanak, termei konferenciák, összejövetelek lebonyolítására is alkalmas.


Home Center
Céges és családi rendezvények számára remek helyszín
esküvő  - lakodalom  - leánybúcsú - legénybúcsú - keresztelő - születésnap

bál - üzleti vacsora - állófogadás - party


Hungexpo

A Hungexpo Zrt. a saját kiállítások szervezésén túl fő feladatának tekinti, hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területét a legkülönbözőbb események fogadására hasznosítsa.Kongresszusok, konferenciák, vállalati rendezvények, üzleti találkozók…stb.


Iparművészeti Múzeum

A XIX. század végi szecesszió egyik legkiemelkedőbb alkotása Budapesten. A múzeum belsejében jól megfigyelhetők a szecesszió stílusjegyei, valamint a homogén, dekoratív színfelületek kizárólagos alkalmazása. Exkluzív rendezvények lebonyolítására jellegénél fogva kiválóan alkalmas.


Kiscelli Múzeum

Óbuda, s egyben Budapest egyik gyöngyszeme, kiválóan alkalmas üzleti gálavacsorák helyszínéül.


Korda Filmstúdió

A Korda Filmpark és a Korda Stúdió területén lévő számos helyszín kiválóan alkalmas különleges, akár a filmgyártáshoz kapcsolódó tematikus rendezvények lebonyolítására. A Stúdió 5 éves működése során számos nagy sikerű eseménynek adott helyt a 15-20 fős programtól a 15000 fős látogatottságú kiállításig. Legyen szó csapatépítésről, családi napról, sajtótájékoztatóról, autó bemutatóról, konferenciáról, díjátadó gáláról, esküvőről vagy éppen egy nagyszerű partyról, a Korda Stúdió és Filmpark csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb rendezvényhelyszínt!


Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

 Az 5 konferencia és rendezvényterem több mint 2500 négyzetméteren várja előadását, rendezvényét, konferenciáját, vagy kiállítását, technikailag jól felszerelt, légkondicionált helyszínekkel.


Malonyay Kastély

A Malonyay Kastély ideális helyszíne lehet exkluzív rendezvényeknek és konferenciáknak.


Soroksári Táncsics Mihály Művelődési Ház

Kamaraterem, Színházterem, kisebb oktató termek állnak rendelkezésre a helyszínen.


Szépművészeti Múzeum

A Hősök tere és a Városliget festői környezetében helyezkedik el a múzeum épülete. Termei a protokoll és díszösszejövetelek legkedveltebb helyszínei közé tartoznak. 100-500 fős díszétkezés reprezentatív helyszíne lehet.


Természettudományi Múzeum

A Magyar Természettudományi Múzeum Budapest egyik legnagyobb befogadóképességű rendezvényhelyszíne. Konferenciák, előadások, partnertalálkozók vagy dolgozói partik számára az egyik ideális helyszínopció.


Terminál1 Airport Event Center
Az 1. Terminal 2012. május 30-i bezárása után, immár új funkcióval: 2012. október 1-től rendezvényhelyszínként ad otthont céges- és magánrendezvények számára.

Az 1. Terminal közel 2000 négyzetméteren, 3 földszinti csarnokkal, hatalmas galériával és a futópályára néző tetőterasszal várja vendégeit.


Vajdahunyad Vára

A kastély több épülete is alkalmas különböző rendezvények befogadására. A főépület konferenciaterme, illetve emeleti folyosói akár összetett rendezvények, vendéglátással összekötött előadások, vagy gálavacsorák számára is eszményi terek lehetnek.


Vasúttörténeti Park

A Parkban, a körfűtőház fedett csarnokában található rendezvényterem 1650 m2-es egybefüggő területet képez. Koncertek, extravagáns céges összejövetelek megrendezésére alkalmas. A harmadiki emeleti kiállító terem 170 m2-es területén kisebb, 50-60 fős előadások, megbeszélések tarthatók. 


Versailles Rendezvénypalota

A rendezvénykomplexum egy nagyobb és egy kisebb egybenyitható teremből áll, amely alkalmas 30-tól akár 500 fős események lebonyolítására is.


...
 
Természetesen az Önök által eléképzelt helyszínen is tudjuk biztosítani catering szolgáltatásunkat!
 
Demendi Péter
0670/5970314
FŐOLDALRÓLUNK - ESKÜVŐ - VENDÉGLÁTÁS - CATERING - ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS - RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK - ÉTELKISZÁLLÍTÁS - FOTÓ & MÁS EXTRÁK - KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP  - LINKCSERE
Fotonweb honlapkészítés